Senin, 08 Januari 2018

Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo

Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo


Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo


Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo - Cara rohani untuk berdoa kepada Allah yang mustajab apabila digunakan, sarana itu disebut Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo . Mustika mempunyai khodam Jin Putih yang akan menemani anda semasa bekerja. Insyallah dengan menggunakan cara ini rohani perniagaan anda akan berkembang pesat dan semakin ramai. Selaras dengan namanya Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo , alat spiritual yang satu ini mempunyai fungsi utama untuk lini bisnis. Pasukan Sipiritual kami mendapat hasika ini di kawasan makam Sunan Kalijaga di Demak.

Manfaat Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo:

  1. Memancarkan Aura positif dalam diri anda dan perniagaan anda.
  2. Meneutralkan tenaga aura atau negatif dalam diri dan tempat perniagaan anda.
  3. Bermakna pedang okultisme sendiri dan tempat perniagaan anda.
  4. Maksimalkan Daya Tarik Bisnis Anda, membuat banyak orang tertarik untuk membeli.
  5. Prestij dan karisma anda akan meningkat supaya orang akan berpuas hati dengan perkhidmatan anda.
  6. Meningkatkan nasib anda semasa menjalankan perniagaan.
  7. Mudah mendapatkan tender dan peluang untuk mengembangkan perniagaan anda.
  8. Tarik pelanggan baharu.
  9. Pagar yang tidak dapat dilihat mengenai niat jahat di mana perniagaan lain bertujuan untuk menurunkan perniagaan anda.
  10. Itulah beberapa manfaat mustika kalimosodo. Dan semua manfaat yang saya rasakan dan juga merasakan pelajar saya selepas cuba menggunakan alat ini.

Telah Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo Insyallah akan menjadikan kehidupan anda lebih baik dan berkembang dalam arah yang positif daripada tidak mempunyai Mustika Akik Stone / The Sorcerer's Pusaka. Apabila anda sudah mempunyai Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah jenis apapun, dengan menambah koleksi Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah lain Insyallah akan menambah kekuatan Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah menjadi berlipat ganda dan akan mempercepatkan matlamat yang anda harapkan / inginkan. Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah boleh dimiliki oleh sesiapa, agama apapun dan suku apapaun, kerana kekuatan yang terkandung di dalam Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah diperolehi secara semulajadi (hasil pengeluaran alam ghaib) bukan kerana isiian / asma'an). Segala sumber kekuatan dari Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah berasal dari alam dan atas izin Sang Maha Pencipta.

Ada Larangan Menggunakan Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo???

Semua benda mustika, batu ajaib, pusaka pusaka atau objek ajaib lain di laman web Mystical Griya tidak mempunyai sekatan khusus. Setiap objek mustika koleksi koleksi laman web Griya Mystic semuanya telah terkunci dalam tenaga dan telah diselaraskan, jadi anda tidak perlu risau tentang semua sekatan yang diedarkan di dalam masyarakat. Sekiranya secara umum ajaib ajaib atau ajaib tidak boleh dibawa masuk ke bilik mandi. Kemudian pekerja ajaib dan mustika ini boleh dibawa ke mana sahaja ke bilik mandi. Kerana batu kikir mustika ini sudah melalui proses penguncian sehingga berkuaham berkuahnya tidak akan pergi. Satu-satunya perkara yang perlu anda perhatikan semasa penggunaan batu mustika ajaib ini, iaitu menggunakan mustika ajaib untuk perbuatan baik. Tidak merosakkan diri anda atau mana-mana pihak.

Siapa Boleh Menggunakan Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo ???

Semua orang boleh menggunakan batu mustika ajaib. Sesiapa yang berusia lebih 21 tahun, lelaki atau perempuan, muda dan tua dan dari semua lapisan masyarakat boleh menggunakan tenaga suar mustard batu dengan rekod untuk tujuan yang baik atau tidak menyimpang dari norma, agama, dan kesopanan. Tanpa mengehadkan kepercayaan atau kepercayaan agama tertentu.

Cara Penjagaan Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo ???

Cara perwatan mustika berkebuah batu atau objek ajaib lain tidak ada cara yang rumit dan istimewa. Anda tidak perlu memberikan persembahan khas yang umumnya diedarkan di dalam masyarakat atau melakukan upacara atau ritual tertentu. Bagaimana untuk menjaga cukup hanya mengoles minyak mistik seperti minyak cendana, melati, gaharu, misik atau zafaron. Walau bagaimanapun, untuk diperhatikan dalam memilih minyak adalah minyak murni dan tidak mengandungi campuran alkohol. Penggilapan dilakukan pada malam Selasa atau malam Jumaat.

Bolehkah Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo Warisan kepada Yang Lain ???

Mustika berkuah batu atau objek ajaib lain yang boleh anda bequeath kepada sesiapa pun kepada anak-anak, cucu, saudara, teman atau bahkan kepada siapa saja yang memerlukan tenaga dari mustika kuah batu. Mustika berkebuah batu atau objek ajaib ini boleh diturunkan setelah anda menggunakannya dalam tempoh 2 tahun. Dengan anda mewarisi batu ajaib mustard atau objek ajaib yang lain, anda akan berpeluang melakukan kebaikan / berbuat baik kepada orang lain. Walaupun anda tidak memegang batu mustard atau objek ajaib lain tetapi tenaga masih dapat dijadikan raskan.

Berapa lama reaksi tenaga Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo mula dirasakan ???

Pada umumnya, setiap pemilik mustika ajaib dan objek ajaib dari koleksi Mystical Griya dapat dirasakan tenaga pada penggunaan kali pertama. Terutama selepas anda membuat penyesuaian (penjajaran) tenaga dengan batu khodam mustika berkuah. Walaupun dengan peredaran masa manfaat tenaga mustika berkebuah atau objek ajaib akan menjadi lebih kuat.

Mahar Azimat Mustika Pelokan Kalimosodo Sunan Kalijogo:
Rp 1.250.000, -

Maklumat dan Pemaharan sila hubungi:
K. Anom
PIN BBM: 27D52EAB
Tel & WhatsApp: +62823 2365 8885
NEXT ARTICLE Next Post
This Is The Oldest Page
NEXT ARTICLE Next Post
This Is The Oldest Page
 

Delivered by FeedBurner