Senin, 08 Januari 2018

Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti

Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti

Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti

Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti - Perkataan yang bertindih mempunyai makna menekan. Memang mustika ini mempunyai fungsi untuk menumpukan mustika atau pusaka lain. Pernahkah anda mendengar bahawa warisan atau mustika khodam sering mengganggu pemilik atau keluarganya? Ini kerana tidak ada pengawal atau khodam sakti yang membuat khayalan mustika khusyuk yang lain. Adalah baik jika pemungut atau pusaka mustika mempunyai hadis atau pertindihan pusaka. Lazimnya mustika atau pusaka bertindih mempunyai usia yang sangat tua, dan khodamnya memiliki kekuatan ajaib.

Tuah Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti:

 1. Khodam yang tidak kelihatan akan menjadi pagar diri anda dan keluarga anda.
 2. Pengawal ghaib yang kuat.
 3. Aura anda akan ditakuti oleh mana-mana jin.
 4. Pihak berkuasa dalaman akan meningkat.
 5. Mempunyai karisma pemimpin.
 6. Mengawal khodam sawi atau pusaka lain.
 7. Meningkatkan tenaga pusaka anda atau koleksi mustika.
 8. Kemudahan sains trawangan.
 9. Saraa menembusi dunia ghaib.
 10. Boleh menyembuhkan orang yang dimiliki.
 11. Bermaksud penyakit ghaib.
 12. Keajaiban hitam dan sihir.
 13. Tenaga rohani dalam diri akan meningkat.
 14. Boleh mengawal khodam.
 15. Meneutralkan tempat tenaga negatif atau orang.
 16. Dan banyak faedah rohani yang dapat diperoleh.

Mempunyai Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti Insyallah akan menjadikan kehidupan anda lebih baik dan berkembang dalam arah yang positif daripada tidak mempunyai Mustika Akik Stone / The Sorcerer's Pusaka. Apabila anda sudah mempunyai Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah jenis apapun, dengan menambah koleksi Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah lain Insyallah akan menambah kekuatan Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah menjadi berlipat ganda dan akan mempercepatkan matlamat yang anda harapkan / inginkan. Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah boleh dimiliki oleh sesiapa, agama apapun dan suku apapaun, kerana kekuatan yang terkandung di dalam Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah diperolehi secara semulajadi (hasil pengeluaran alam ghaib) bukan kerana isiian / asma'an). Segala sumber kekuatan dari Batu Mustika Bertuah / Pusaka Bertuah berasal dari alam dan atas izin Sang Maha Pencipta.

Ada Larangan Menggunakan Mustika Jin Jin Khodam Sakti ???

Semua benda mustika, batu ajaib, pusaka pusaka atau objek ajaib lain di laman web Mystical Griya tidak mempunyai sekatan khusus. Setiap objek mustika koleksi koleksi laman web Griya Mystic semuanya telah terkunci dalam tenaga dan telah diselaraskan, jadi anda tidak perlu risau tentang semua sekatan yang diedarkan di dalam masyarakat. Sekiranya secara umum ajaib ajaib atau ajaib tidak boleh dibawa masuk ke bilik mandi. Kemudian pekerja ajaib dan mustika ini boleh dibawa ke mana sahaja ke bilik mandi. Kerana batu kikir mustika ini sudah melalui proses penguncian sehingga berkuaham berkuahnya tidak akan pergi. Satu-satunya perkara yang perlu anda perhatikan semasa penggunaan batu mustika ajaib ini, iaitu menggunakan mustika ajaib untuk perbuatan baik. Tidak merosakkan diri anda atau mana-mana pihak.

Siapa yang boleh menggunakan Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti ???

Semua orang boleh menggunakan batu mustika ajaib. Sesiapa yang berusia lebih 21 tahun, lelaki atau perempuan, muda dan tua dan dari semua lapisan masyarakat boleh menggunakan tenaga suar mustard batu dengan rekod untuk tujuan yang baik atau tidak menyimpang dari norma, agama, dan kesopanan. Tanpa mengehadkan kepercayaan atau kepercayaan agama tertentu.

Bagaimana Mengurus Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti ???

Cara perwatan mustika berkebuah batu atau objek ajaib lain tidak ada cara yang rumit dan istimewa. Anda tidak perlu memberikan persembahan khas yang umumnya diedarkan di dalam masyarakat atau melakukan upacara atau ritual tertentu. Bagaimana untuk menjaga cukup hanya mengoles minyak mistik seperti minyak cendana, melati, gaharu, misik atau zafaron. Walau bagaimanapun, untuk diperhatikan dalam memilih minyak adalah minyak murni dan tidak mengandungi campuran alkohol. Penggilapan dilakukan pada malam Selasa atau malam Jumaat.

Bolehkah Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti Menjadi Warisan kepada Orang Lain ???

Mustika berkuah batu atau objek ajaib lain yang boleh anda bequeath kepada sesiapa pun kepada anak-anak, cucu, saudara, teman atau bahkan kepada siapa saja yang memerlukan tenaga dari mustika kuah batu. Mustika berkebuah batu atau objek ajaib ini boleh diturunkan setelah anda menggunakannya dalam tempoh 2 tahun. Dengan anda mewarisi batu ajaib mustard atau objek ajaib yang lain, anda akan berpeluang melakukan kebaikan / berbuat baik kepada orang lain. Walaupun anda tidak memegang batu mustard atau objek ajaib lain tetapi tenaga masih dapat dijadikan raskan.

Berapa Lama Adalah Reaksi Tenaga Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti Mula Rasa ???

Pada umumnya, setiap pemilik mustika ajaib dan objek ajaib dari koleksi Mystical Griya dapat dirasakan tenaga pada penggunaan kali pertama. Terutama selepas anda membuat penyesuaian (penjajaran) tenaga dengan batu khodam mustika berkuah. Walaupun dengan peredaran masa manfaat tenaga mustika berkebuah atau objek ajaib akan menjadi lebih kuat.

Mahar Azimat Mustika Tindih Jin Khodam Sakti:
Rp 1.850.000, -

Maklumat dan Pemaharan sila hubungi:
K. Anom
PIN BBM: 27D52EAB
Tel & WhatsApp: +62823 2365 8885
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner